Verzekering

Wij vinden het belangrijk dat eigenaren goed voor hun hond zorgen, zodat baas en hond zo lang en gezond mogelijk van elkaar kunnen genieten. Om goed voor je hond te kunnen zorgen, moet je voorbereid zijn op onverwachte medische kosten. Omdat die flink kunnen oplopen, is het verstandig om een ziektekostenverzekering voor je hond af te sluiten. Wij werken hiervoor samen met Reaal Dier & Zorg (voorheen Proteq Dier & Zorg)

Sluit je via onze website een verzekering af bij Reaal Dier & Zorg dan ontvang je 10 euro cashback na ontvangst van de eerste premie betaling.

het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor huisdieren

De afweging of het verstandig is om je huisdier te verzekeren, moet je zelf maken. In algemene zin is het zo dat als je geen spaarpotje hebt waaruit je de kosten van medische behandelingen kunt betalen, het verstandig is om je dier te verzekeren.
Er zijn in Nederland een paar aanbieders van ziektekostenverzekeringen voor huisdieren. Wij werken samen met Reaal Dier & Zorg, door onze eigen jarenlange ervaring, deze verzekering al sinds 1998 bestaat, een goede prijs/kwaliteit-verhouding biedt, heldere voorwaarden heeft en het verzekeren van honden zeer serieus neemt.

algemeen

Popular Tags

Blue Flower